Česká strana sociálně demokratická, ČSSD, Liberecký kraj

Česká strana sociálně demokratická

Liberecký kraj

Aktuálně


Pláně 2017

Po 7.srpna 2017

Rok se sešel s rokem a začal srpen. Pro nás to znamenalo, že se bude konat akce na Pláních pod Ještědem. Na památku Tábora lidu 7.8.1870 pokládá ČSSD Liberec u památníku květiny. Ne jinak tomu bylo i letos. Jedno bylo ale nové. Pravidelné sobotní setkání bylo letos setkáním pátečním. Důvodem byla svatba na chatě na Pláních v sobotu. 

Obával jsem se účasti. Ale naše stálá skupina "PLÁNĚ" se sešla v plném počtu. Nechyběl poslanec Pavel Ploc i předseda KVV Jan Mečl. Kdo ale chyběl, to byl přítel Draxl z Ústí nad Labem, který v minulosti i přes pokročilý věk pochod k památníku nikdy nevynechal. On nás určitě s hora pozoroval, zda se chováme mravně.
 
Počasí bych dal 2-. Sice nepršelo, ale dost fičelo a proti liberecké kotlině zde bylo o několik stupínků méně. O to svižněji jsme šlapali, přesto že většině zde přítomných již bylo 30....... Narážím na to proto, že jedním z našich úkolů do budoucna bude přitáhnout na takové akce mladé. Připomínání minulosti je potřebné, protože platí, že bez minulosti není ani budoucnost.
 
Akce to byla hezká, tak trochu komornější. Co mi ale scházelo ? Zájem vedoucích funkcionářů ČSSD !
 
Milan Šír - předseda OVV ČSSD Liberec